TorsdagsSurr lever igen!

By admin at 9 November, 2009, 11:24 am

2 Positiva
If you're new here, you may want to subscribe to my RSS feed. Thanks for visiting!

Innovationsbloggen.se har som ni märkt legat på is ett tag och gör det fortfarande. Kanske kommer vi återuppliva Innovationsbloggen.se framöver, vem vet. Har du några idéer på vad vi skulle kunna göra i sådana fall så hör gärna av dig. Kanske är du intresserad av att dra igång något eller av att ta över Innovationsbloggen.se? Vi är öppna för förslag!

För er som fortfarande ramlar in här eller kanske följer oss i på Twitter eller har bloggen inlagd i er RSS-läsare så ville vi ändå uppmärksamma er på att vi har valt att återuppliva TorsdagsSurr som tidigare låg under Innovationsbloggen.se. Numera ligger TorsdagsSurr på en egen plattform och fokus har förändrats något. Istället för att prata om nytänkande och innovationer generellt så har vi valt att “nörda in oss” på det som vi på Urban Lifestyle gillar dvs framtiden för underhållning på nätet och Internetkultur.

Vill ni fortfarande höra oss surra så lägg istället in RSS-länken för TorsdagsSurr eller gå in på sajten och prenumerera via mail, i iTunes eller Miro. TorsdagsSurr lever numera också på Twitter (@torsdagssurr) och på Facebook. På Torsdagar kl.18.30 kan ni lyssna på oss live om ni går in på torsdagssurr.se, vi tycker att det är super kul om du är med och tycker till under sändning. På sidan där vi har den “Stora live-spelaren” finns ett chatt-fönster där du kan vara med och “surra” med oss under sänding. Förutom det så kan du också använda dig av hashtaggen #tsurr både för att tipsa oss om nyheter som relaterar till “framtiden för underhållning på nätet” eller bara för att tycka till. Vi har ständig uppsikt över alla de digitala plattformar där vi finns och hoppas kunna interagera med våra lyssnare.

Vi har hunnit köra två avsnitt av “nya” TorsdagsSurr:

Avsnitt 1 -TorsdagsSurr i NY tappning

TorsdagsSurr Avsnitt1 Nylansering by UrbanLifestyle

Läs mer om avsnittet samt länkar till det vi pratar om.

Avsnitt 2 – Tweance, Google Music & makten åt folket

TorsdagsSurr Avsnitt 2 by UrbanLifestyle

Läs mer om avsnittet samt länkar till det vi pratar om.

Kom surra med oss!

/Linda & Tomas

Dela med dig eller spara detta inlägg: These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • Digg
  • del.icio.us
  • Wists
  • BlinkList
  • blogmarks
  • Ma.gnolia
  • Simpy
  • TailRank
  • Technorati
  • StumbleUpon
Categories : Innovation


No comments yet.

Leave a comment

 

You need to log in to vote

The blog owner requires users to be logged in to be able to vote for this post.

Alternatively, if you do not have an account yet you can create one here.

Powered by Vote It Up