Innovationsbloggen erbjuder dig sin största kampanj

Innovationsbloggen har legat på is ett tag men nu kommer vi att börja uppdatera oss snabbare och snabbare online och ge nya erbjudanden för att motivera dig att följa oss!

Vi börjar med en kampanj som ger er gratis pengar utan insättning! Ja, det är sant! Tack vare ett samarbete med en av våra partners får du nu 0,00045 bitcoin om du registrerar ett konto på Markets.com. Sidan räknas bland kännarna som den bästa plattformen för handel med kryptovalutor. Detta erbjudande är begränsat och gäller de 200 av er som först fyller i formuläret längst ner på denna sida. Utan konto på Markets.com missar du helt klart stora affärsmöjligheter - vi använder själva denna plattform.

Kryptovalutor har blivit mainstream

Att hålla sig med en eller ett par kryptovalutor är inte längre en högriskinvestering utan ett komplement till andra tillgångar som kan vara mycket användbart i en lång rad situationer. Det finns affärsidkare som bara accepterar kryptovalutor som betalningsmedel. Genom vårt erbjudande om gratis pengar i form av bitcoin hoppas vi att fler ska få upp ögonen för alternativa valutor. Ekonomijournalister har inte hängt med i svängarna och vi vill informera om hur de redan idag håller på att omforma den globala ekonomin och därmed våra liv!

Vi kommer att följa upp erbjudandet med flera blogginlägg och poddar om kryptovalutor framöver. Vi försöker dels att täcka ämnet utifrån ett fågelperspektiv men vi ska också försöka ge er de bästa konkreta tipsen på hur du gör affärer online med bitcoin och andra kryptovalutor 2019.

Inspirerande människor

Tidigare har vårt fokus legat på innovationer inom business men vi kommer att bredda oss lite genom att även skriva om människor som vi tycker har en innovativ livsstil som “digitala nomader” och moderna storstadskollektiv.

Bitcoin, BankID och Bikini

Vi börjar med att släppa fram Lisa-Maria Frisk en känd entreprenör som jobbar med drop shipping på nätet, ett koncept vi kommer att låta henne förklara i detalj i vår första podcast sedan nylanseringen av innovationsbloggen. Lisa-Maria bor just nu i Thailand och varvar sitt entreprenörskap med att skaffa licens för djuphavsdykning. Hon har bott i tio länder de två senaste åren och alla hennes ägodelar ryms i ett handbagage. “Det enda jag behöver är mitt pass, datorn, BankID och en bra bikini”. Lyssna på podden så får du veta hur hennes livshistoria tog en helt ny vändning genom en investering “på skoj” i bitcoin 2010.

Registrera dig och ta emot vårt nyhetsbrev

Du kan lyssna på våra poddar gratis utan registrering, men genom att fylla i formuläret nedan har du inte bara chans att delta i våra förmånliga kampanjer utan du får även ett nyhetsbrev en gång i månaden med information om vad som händer här på innovationsbloggen och i de andra kanaler där vi är verksamma.

Namn:
Email:
Meddelande:
Dela med dig eller spara detta inlägg: These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • Digg
  • del.icio.us
  • Wists
  • BlinkList
  • blogmarks
  • Ma.gnolia
  • Simpy
  • TailRank
  • Technorati
  • StumbleUpon
 

You need to log in to vote

The blog owner requires users to be logged in to be able to vote for this post.

Alternatively, if you do not have an account yet you can create one here.

Powered by Vote It Up